|
|
07/08/2007 18:46 עוזבים את הקן ערב טוב לכל לקוראים.
עברו 4 ימים ארוכים וקשים. אני עכשיו חוזרת מתחנת הרכבת אחרי הפרידה מלי מדרום אפריקה עם אלף ועלם ומקרן המדהימה עם לאהובי (והנה ההפתעה!) ואחרי התאהבות קשה ועמוקה גם עם איתן!
איתן עובר לגור עם קרן וגל, לאהובי, דורייאה, ללה, ג'ו, לארע וספוט והוא ישהה שם בשותפות כך שהוא נותר תחת חסות בית הגידול. איתן נמצא מתאים לשמש ככלב תרפייה לפזיותרפייה ואני גאה בו מאוד. אני חושבת שהאהבה בפרחה בין איתן לקרן היא תוצאה של ההתאהבות הקשה של קרן באבא סילבר.
אני כרגע ממתינה לבואם של הבעלים של אנדי שעוזב אותנו גם היום. עד מחר בערב כל הגורים ידיעו לבתיהם החדשים ואני ממתינה בקוצר רוח לתמונות.
כרגע רק עזוזון הקטן נותר עדיין בלי בית קבוע. אני מקווה מאוד שבקרוב יימצא לו הבית המתאים לו והוא יעבור גם כן.
ההתרגשות גדולה, עצב מעורב בשימחה. אני כואבת את העזיבה של הקטנים אבל זה כל כך מקל לדעת שיש פחות פיות להאכיל, פחות גורים לטפל בהם, פחות בכי, פחות נביחות. את החצר בחוץ אני עומדת לנקות ולסדר כדי שמחר אוכל להחזיר אותה למצב הקודם. את החדר המושמד כנראה נחזיר למצבו הקודם בתוך מספר ימים ובעוד שבוע אימי מגיעה לכאן לביקור ואנחנו נצר לטיול בן 3 שבועות בכל המדינה + תערוכות.
אז זהו להפעם. אני סחוטה מעייפות. אני מעלה תמונות ואני בטוחה שיהיו עוד הרבה להעלות עם הזמן. יצולמו עוד תמונות עם הבעלים של אנדי ואני מקווה שבקרוב גם עזוז יימכר ויעלה פרק נוסף עם תמונות נוספות. אנחנו גור אחד אחרון מסגירה וסיום של יומן הגורים הנוכחי ועד לפעם הבאה.
|
 |
תגובות |
 |
|