|
|
20/07/2007 10:20 11 שבועות בוקר טוב לכל הקוראים,
כבר שבוע אני מנסה להגיע ולכתוב פרק ופשוט לא מוצאת את הזמן לזה.
הגורים ביום רביעי היו בני 11 שבועות. הפרידה כבר באה ומתקרבת. לאיתן ועזוז עוד אין דורשים ואני מאוד מקווה שיגיעו בקרוב.
כל הגורים האחרים כבר לא יהיו אצלנו עד ה-8 לאוגוסט. לאהוב יעזוב אותנו ב-7 לאוגוסט, אנדי, אלף ועלם יעזבו ב-8 לאוגוסט. אלה נותרת כאן ואבן כבר עזב אותנו.
זה השלב שכבר אין ממש מה לספר עליהם חות מזה שהם אוכלים כמו סוסים קטנים, עושים קקי באותה כמות בערך ונובחים בלי סוף. זו פעם ראשונה שאני נאלצת להחזיק את כל השגר עד גיל 3 חודשים ואני חייבת לציין שזה מאוד קשה והכיף שבגידול שלהם כבר נעלם לאט לאט. אני אוהבת אותם בכל ליבי, אבל באמת כבר רוצה שיעזבו לבתיהם החדשים.
אלה הקטנה כבר חיה בבית ולומדת לא לעשות צרכים ולהתנהג, בעזרתם של קרן וגל (ההורים של לאהוב) אני שומרת על שפיות. בכל פעם שאני עוברת לידה אני מחזיקה את ראשה בעדינות, מביטה לתוך עיניה ושואלת "מתי כבר תהיי בת חצי שנה?".
לכבוד יום הולדת 11 שבועות חגגנו בארוחת צהריים של רגלי וראשי עופות. כן, זה אולי נשמע לנו בני האדם מזעזע, אבל בואו נגיד שהגורים אכלו מנה משולשת מהרגיל וביקשו עוד.התמונות לצערי לא הכי טובות, אבל רואים בהחלט איזו חגיגה הלכה שם.
בנוסף מצרפת תמונה של אבן בביתו החדש :)
|
 |
תגובות |
 |
|